sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivänä

Tänä aurinkoisena aamuna minut yllätettiin tuoreilla sämpylöillä ja kukilla. Parvekkeella oli jo hellelukemat ja oli ihana nauttia aamupala siellä. Viime viikolla sain parvekkeen laitettua jo melkein kesäkuntoon, vielä muutamia istutuksia puuttuu.







Viime sunnuntaina löysin lakupurkin kolmella eurolla Hakaniemen torilta maalaismarkkinoiden yhteydessä olleelta pikkukirppikseltä. Kansi ei kyllä ole purkin alkuperäinen:



Aamupäivällä mies vei pojat ulkoilemaan ja minä sain luvan lähteä kirppiskierrokselle. Tänään oli ensimmäistä kertaa Hakaniementorin sunnuntaikirppis, joka on tarkoitus järjestää kesällä useampana sunnuntaina. Aurinkoinen sää oli houkutellut ihmisiä todella paljon liikkeelle. Taidan itsekin suunnata tuonne myymään joku kerta! Lisäksi kävin Aleksis Kiven Kadun kirpparilla, jonne oli muutama myyjä saapunut paikalle. Ihanaa kun tämäkin kirppis herää taas kesäksi eloon!

Teinkin muutaman kivan löydön tänään sekä itselleni ja lapsille. Itselleni ostin mekon kolmella eurolla, ihanan pöytäliinan viidellä eurolla ja hiuspinnejä yhteensä kahdella eurolla. Lapsille löysin pieniä leluja. Vanha oranssi kylpykala maksoi 0,10 e...


Pieni USSR peltiämpäri maksoi 5 euroa:




En tiedä mitä hiirulaisia nämä ovat, mutta olivat jotenkin niin sympaattisia, joten pojat saivat nämä leikkeihinsä. Eikä nämä kovin kalliita olleet, 0,50 e kappale:


Nukkekotiprojektiin löytyi oranssi w.germany kaappi ja pieni muovinen nalle:


Pienen pieni nukke pahvirasiassa maksoi euron:


Puinen nukkumatti oli niin symppis, että se oli pakko pelastaa lastenhuoneeseen:


Jäin kotimatkalla hieman aikaisemmin bussista pois ja kävin ihastelemassa luonnon heräämistä lähimetsässä. Voi että tämä vuodenaika on niin kaunis <3



Ihanaa äitienpäivää kaikille <3



16 kommenttia:

  1. Ihana herätys ja kaunis parveke. Tosi hyvä löydöt kirpparilta ja just joku 0,10 e kala, mikä löytö <3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia <3 Tuo kala on kyllä niin söpö, pojatkin sen heti hyväksyivät :)

      Poista
  2. Ihana aamu ja oi mikä parveke!!!
    Kivoja löytöjä oot myös tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana <3 Parveke on näin kesäaikoihin yksi lempparipaikkani kotona :)

      Poista
  3. Ihania löytöjä teit. Tuo kala <3

    VastaaPoista
  4. Oi mitä muistoja saitkaan aikaan : Minun nukkekodissani 70- luvulla oli juurikin tuonlainen vaatekaappi <3 ja vielä samanvärinen ! Ihana !!!
    Mä myös Viherrän täällä !!! Tuosta liinasta :D
    Ihanasti olet kuvannut kaiken. Ja tuo teidän parveke !! Se oikein kutsuu luokseen, istumaan ja ihastelemaan kaikkia aurinkoisia asioita mitä olet sinne laittanut !
    Valoisia päiviä Sinulle ystäväiseni ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos ihana Viinu <3 Liina on nyt parvekkeella, ehkä se joskus muuttaa sitten sun luokse :D Ihanaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  5. voi miten ihana nauttia äitienpäivästä ja nuin kauniilla parvekkeella:) ja ihanuus mitä löytöjäPitää itsekin joskus suunnata tuonne hakaniemen kirppikselle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna <3 Suosittelen Hakaniemen kirppistä kyllä, ainakin vaikutti lupaavalta :)

      Poista
  6. Mä aina jaksan ihastella sun parveketta! Niin kaunista ja ihania ideoita sulla. ♥♥♥

    VastaaPoista
  7. Olis kelvannu mullekin tollanen aamupala "ulkona". Ihania löytöjä, määki ihastuin tohon puiseen nukkumattiin. Jos tommosen löytäisin, niin laittaisin sen omalle yöpöydälleni. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että Nukkumasa muuttaa mun yöpöydälle vielä :D <3

      Poista
  8. No mutta ihania kirppislöytöjä taasen! Ja nuo lautaset. Aivan ihania ovat <3

    Mun pitäis tulla poitsun kanssa kahville tuonne unelmapartsille. Kylläpä harmittaa kun meidän partsirempassa jäätiin ilman lasituksia ja tuolla kastuu taas ihan kaikki ja tuuli riepottaa. Ei voi tehdä mitään nuin kivoja juttua. Näät sit kun tuut kylään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi <3 Toivottavasti saadaan treffit sovittua pian :)

      Poista